FunMoves
/

 Sport en recreatie

 

Wie zijn wij?

Wij zijn FunMoves, dit bedrijf is opgestart door Jimmy Swikker.

Hallo allemaal, ik ben dit bedrijf begonnen als hele enthousiaste ondernemer die klein begint en gaat opbouwen. Dit is een sport en recreatie bedrijf voor heel veel doelgroepen en dingen waar wij ons mee bezig houden. Denk hierbij aan sport en spel lessen op scholen, clinics in welke sport dan ook, bootcamps of hulp nodig bij een evenement dan helpen wij je graag! Als je iets van plan bent maar het staat er nu niet tussen? Geen paniek, wij bieden activiteit op maat dus neem contact met ons op!

Even voorstellen:

Zoals eerder gezegd ik ben Jimmy Swikker en ik ben 18 jaar oud. Ik beoefen momenteel de sport korfbal en ik heb dit bedrijf opgestart omdat ik heel veel energie krijg van kinderen en volwassenen die het naar hun zin hebben. Leuk om misschien te weten is dat ik in oranje onder de 19 en 21 jaar zit! Zelf doe ik nu de opleiding sport en bewegen, ik doe dit nu al 3 jaar en heb dus al flink wat ervaring op dit gebied.

Wil jij nou een super leuke dag beleven?! Mail of bel ons dan even en dan bespreken wij alles tot in detail om er een topdag van te maken. De gegevens zijn te vinden onder het kopje contact.